Tjänster

Österlens Trädgård & Motor erbjuder tjänsterna trädgårdsskötsel, service och reparation av trädgårdsmaskiner, nyanläggning av trädgårdar och snickeriarbeten. Läs mer om dessa tjänster nedan.

Trädgårdsskötsel

Vi sköter om och vårdar din trädgård, både privata och företagsträdgårdar. I tjänsten ingår att klippa gräsmattor, ansa och klippa träd, buskar och häckar, hålla rent i blomrabatter samt ge råd om skötsel och näringstillförsel för att din gräsmatta och dina växter ska bli så fina som möjligt.

Service och reparation av trädgårdsmaskiner

Österlens Trädgård & Motor utför service och reparation på alla typer av trädgårdsmaskiner. Har du en motordriven gräsklippare, trädgårdstraktor, motorsåg, vertikalskärare eller något annat motordrivet trädgårdsredskap som behöver servas eller repareras är du varmt välkommen att höra av dig – vi hjälper dig!

Nyanläggning av trädgård

I samråd med dig skapar vi en trädgård med allt från gräsmatta och stenläggning av gångar till murar, plantering av häckar och träd med mera. Tala om för oss hur du vill ha din trädgård så planerar vi tillsammans vad som ska utföras. När vi är överens om allt kan arbetet börja på avtalad tidpunkt.

Snickeriarbeten

Vi på Österlens Trädgård & Motor kan även hjälpa dig med snickeriarbeten av olika slag. Vi bygger allt från terrasser och altaner till lusthus, plank och staket. Vi kan även ta oss an uppdrag där vi bygger vattendrag, dammar, broar och mycket annat. Vill du skapa olika rum i trädgården, som har både sol och skugga, kan vi hjälpa dig med det också.